Flytting Oslo

Flytting Oslo og Akershus.

Et flyttebyrå med høy kvalitet, trygg transport, serviceinnstilte ansatte og konkurransedyktige priser. Vi tar store og små flytteoppdrag for private og bedrifter i Oslo og Akershus. Vi er fleksible og tilpasser oss din tidsplan. Flytter på kveld og i helger om nødvendig. Ledig for oppdrag nå. Kontakt for gratis befaring.

Å flytte er utfordrende, det er mye som må samkjøres. La et flyttebyrå bistå deg gjennom hele prosessen, så blir det enklere, mer effektivt og rimeligere for deg. Vi hjelper deg med:

 • Pakking og sortering
 • Demontering og montering
 • Bæring ut og inn
 • Transport
 • Utvask
 • Sortering og bortkjøring av søppel og avfall

 Gratis pristilbud

Flyttebyrå Oslo pris.

 • Pris avhenger av flere faktorer:
 • Hvor mange gjenstander som skal flyttes
 • Hvor mange etasjer, er det heis
 • Er adkomstplass lett tilgjengelig
 • Distansen det skal transporteres
 • Er det noe spesielt tunge gjenstander som piano, safe osv
 • Vil man også ha flyttevask og bortkjøring av avfall

Vi kommer på gratis befaring, og gir deg et konkret pristilbud der og da. Velg mellom fast eller timepris.

PS! Det er flere billig flyttebyrå i Oslo og Akershus. Men det er ikke lurt å alltid velge det rimeligste. Man har gjenstander av høy verdi, man ønsker at disse skal komme trygt fram. Velger man de billigste aktørene, øker risikoen for skader, tyveri og dårlig service. Vi tilbyr flyttehjelp på markedspris. Det sikrer deg høy kvalitet i alle ledd på våre flyttetjenester. 

 

Flyttetjenester.

Vårt flyttebyrå har en rekke flyttetjenester. Vi ønsker å være fleksible å tilby flyttehjelp tilpasset ditt behov. Enten det er privat eller bedrift, store eller små oppdrag. Vi kan bistå med:

 • Å flytte piano, flygel og safe
 • Kontorflytting
 • Bærehjelp
 • Flyttevask
 • Vi leier ut flyttebil og sjåfør
 • Minilager
 • Langdistanse flytting

 

Pianoflytting.

Vi har lang erfaring med pianoflytting. Å flytte piano og flygel er utfordrende. De er ofte store og tunge. Det kreves erfaring, teknikk og riktig utstyr. Spesielt hvis det skal bæres over flere etasjer. Piano er også noe som har betydning for folk. Det har ofte økonomisk og emosjonell verdi. Derfor er det viktig med korrekt bæring og transport, for å unngå rifter og skader. Vi håndterer pianoflytting profesjonelt, delikat og tålmodig. Slik unngår vi uhell.

Få tilbud

Flytte piano pris.

Hva koster det å flytte et piano? Pri på flytting av piano avhenger av flere faktorer:

 • Hvor tungt er det?
 • Hvor stort er det?
 • Hvor mange etasjer må det  bæres?
 • Er det enkelt å komme til i oppkjørselen?
 • Hvor langt skal det transporteres?

Det er fint hvis du sjekker ut dette før du tar kontakt. Da blir det enklere for oss å beregne prisen. Vi kan også komme på befaring om du ønsker det. Da foretar vi prisberegning der og da.

 Flytting Oslo og Akershus Creative Renhold AS utfører alle typer flytteoppdrag for privatpersoner og bedrifter.Flytting Når du skal flytte trenger du ofte hjelp.Vi er flyttebyrået for deg! Et flyttebyrå som alltid er imøtekommende, profesjonelt, punktligVi tar ansvar for følgende oppgaver : Flytting av piano Flytting av hvitevarer Flytting av møbler Trygg pakking av eiendeler Montering og demontering Håndtering og bortkjøring av søppel Trygg transport og utpakking hos destinasjon Flyttevask av boligen de

 

Kontorflytting.

Å flytte kontor er utfordrende. Det er mange ting som skal samkjøres. Det skal gå så raskt og effektivt som mulig, arbeidshverdagen til de ansatte skal helst gå som normalt, og gjenstandene skal komme trygt frem. Spesielt i Oslo er det en ekstra utfordring med tanke på trafikk og høye bygninger. Det kreves grundig planlegging i forkant, slik at prosessen går knirkefritt. Vi har erfaring med kontorflytting, og har bistått på mange store og små oppdrag med flytting av kontor. Vi kommer gjerne på gratis befaring, hvor vi konkretiserer pristilbud.

Pakking Vårt firma kan bidra med pakkemateriell og pakkehjelp. Vi hjelper deg gjerne med å demontere eller montere møbler og andre eiendeler dersom det er nødvendig og dersom du ønsker. Noen møbler kan flyttes uten å demonteres andre må demonteres for åTrygg Transport Vi flytter eiendelene dine med største forsiktighet. Derfor har vi forskjellige biler som passer forskjellige typer oppdrag. Lasterommet er utstyrt med nødvendige sikringsutstyr for at dine eiendeler skal komme frem så trygt som mulig. V

Bærehjelp.

Har du ikke behov for transport, men kun bærehjelp? Vi er fleksible og bistår med kun bæring inn eller ut. Vi tar store og små bære oppdrag. Våre hyggelige ansatte har lang erfaring, og bistår med det meste. Vi stiller også opp med flere personell, hvis du har tunge eller store gjenstander.

Flyttevask.

Etter å ha bistått med flytting, tar vi flyttevask hvis du ønsker det. Vi utfører utvask av leilighet, hus, bolig og kontorer. Vi er godkjent renholds bedrift, og har lang erfaring med rengjøring. Benytter kun miljøgodkjente renholdsprodukter.

Vi er erfarne og fleksible slik at vi kan best imøtekomme hver enkelt kundes behov. Ingen oppdrag er for store eller for små for oss. Vi lover å levere kvalitet Målet vårt er fornøyde kunder. Derfor har vi fokus på kvalitetskontroll og gode rutiner. V

Flyttevask pris.

Pris på utvask avhenger av størrelsen på bygget. Men utfører vi både flytting og rengjøring, så får man rabattert pris på flyttevasken. Kontakt for gratis befaring. Da gir vi tilbud på både flytting og vask, eller kun rengjøring. 

Leie flyttebil.

Har du folka, men mangler flyttebilen? Hos oss kan du leie flyttebil og sjåfør. Dere bærer ut, og vi frakter gjenstandene til ønsket lokasjon. Vår hyggelige og serviceinnstilte sjåfør bidrar med av og på losing. Vi frakter store og små gjenstander. Fokus på trygg transport, alle gjenstander festes forsvarlig. Vi er ledig for oppdrag omgående. Kontakt oss for pristilbud.

Vi rydder ,tømmer og vasker dødsbo. , Akershus ,Buskerud

Lagring.

Behov for lagring? Vi har samarbeidsavtaler med minilager, og oppnår gode priser for deg. Vi frakter alt det du ønsker å lagre. Avtalene er fleksible, og gjenstandene kan lagres for kortere eller lengre perioder. Våre minilager har fokus på trygg og sikker lagring.

Flytte mellom byer.

Skal du flytte mellom byer på Østlandet? Vi hjelper deg med flyttelasset i alle byer på sør og Østlandet. Fra Kristiansand til Oslo og Fredrikstad. Alltid sikker og trygg transport.

 

I tillegg til flyttehjelp og utvask, tilbyr vi bortkjøring av søppel og avfall. Ofte når man flytter så blir det mye skrot og rot, som man ønsker å kaste eller gi bort. Vår søppeltaxi frakter alt du ønsker å kaste til avfallsstasjonen. Vi kildesorterer alltid, slik at avfallet havner på rett plass. Vi kan også frakte gjenstander og klær til Fretex og Frelsesarmeen, hvis du ønsker å gi bort ting.

Andre tjenester: Rydding av Dødsbo  Rengjøring  Tepperens  Vindusvask

Kontakt

Kundeanmeldelser