Flyttebyrå Oslo anbefaling

Ser du etter flyttebyrå i Oslo? Da kan vi anbefale CreaMan AS flyttebyrå. Creative Renhold er en del av CreaMan AS som tilbyr rengjøring, og alt innen flytting. CreaMan AS har de siste årene utført flere hundre flytteoppdrag i Oslo, Bærum og Asker. Vi et av de høyest rangerte flyttefirma på Google i Oslo, med over 100 anbefalinger med 5 stjerner.

Rens av sofa

Rens av sofa kan påvirke kvaliteten på inneluften og de kan skjule mye støv og bakterier.  Mindre støv gir et bedre inneklima og reduserer risikoen for allergiplager.  Våre fagpersoner renser dine tepper og møbler Når du trenger hjelp med t

Rens av sofa - noen tips og triks

Rens av sofa er viktig fra tid til annen.En sofa med stoff er veldig pen, men krever høyt vedlikehold. Tekstilfibrer, skinn og fløyel kan lett få flekker og tiltrekke seg bakterier og støv. I tillegg kan det bli mye vond lukt. 

Heldigvis finnes det gode løsninger for rengjøring av sofa. Les mer om hvordan du kan få din sofa til å virke helt ny, lukte godt og forfriskende!

Rengjøring RABATT 10% - 50%

Rengjøring RABATT

Rengjøring RABATT

Anbefal oss til venner, og for hver person som bruker våre tjenester du får 10% rabatt til det neste rengjøring!

Du kan anbefale opptil 5 personer, og få opptil 50% rabatt for rengjøring av huset ditt.

Ring alle vennene dine, og fortell nyheten !

Personen som mottar anbefalingen, bør nevne oss navnet ditt slik at du kan få rabatten 10% .

Vi vil varsle deg med SMS om din rabatt .

TEPPE OG MØBELRENS FRA 900 KR

TEPPE OG MØBELRENS

TEPPE OG MØBELRENS

Trenger dere noen som kan rengjøre teppene eller møblene? Våre fagpersoner kan gjøre det på en skånsom og effektiv måte.

Tepper kan påvirke kvaliteten på inneluften og de kan skjule mye støv og bakterier.Mindre støv gir også et bedre inneklima og reduserer risikoen for allergiplager.

For å oppnå et godt resultat tilpasser vi renholdet etter kundenes behov.Vi tar vare på innemiljøet ved basert på moderne metoder, utstyr og maskiner slik at alt ser skinnende ut.

Jobben utføres i henhold til en plan for å sikre et godt resultat.

Rengjøring av kjøkkenviften : TIPS

Kjøkkenvifte er avgjørende i ethvert kjøkken , enten det gjelder husholdning eller industri .

Betydningen av deres drift i optimale parametre er bevist , i hvert fall i industrisektoren , av all lovgivning som spesifiserer vilkårene for rengjøring og vedlikehold .

Selvfølgelig , hjemme , har du ingen lovlig forpliktelse til å inngå et selskap som spesialiserer seg på vifterengjøring . Det er mindre brannfarlig, viktig med tanke på nærhet til åpen ild ;

Kundeanmeldelser