Kundeanmeldelser

Anmeldelse

Rating: 
5

I am very satisfied with the service and the timing and the pricing. I got my rented apartment cleaned while I was moving out and the work was great, even my house owners were very satisfied with the cleaning work. Definitely recommend Creative Renhold to others. :)

Rating: 
5

Meget fornøyd med jobben disse to gjorde med å fjerne enorme mengder snø fra vårt hustak. Jobbet raskt og effektivt med sikringsutstyr på vårt bratte takk. Hyggelige mannfolk med nydelig serviceinnstilling.
Kom på avtalt klokkeslett og vi er storfornøyd med hvordan de løste denne krevende oppgaven.
Vil bruke disse gutta neste år også hvis nødvendig.

Kan anbefale disse gutta og Creative Renhold på det varmeste.

Rating: 
5

Er superfornøyd med Creative Renhold. Kontaktet dem på mandag, på tirsdag kom de og renset et vegg-til-vegg-teppe med vanskelige flekker. De kom til tiden, jobbet raskt og effektivt - teppet ble kjempefint!
Veldig fornøyd - og anbefaler dem til andre!

Rating: 
5

Han ene som kom gjorde det han skulle, kom også når han skulle. Var hyggeli og prisen var veldig behagelig..

Rating: 
5

Veldig fornøyd. Dem kom når de skulle, de gjorde det de skulle. Var hyggelige og prisen var behagelig.

Rating: 
5

Vi trengte akutt flyttehjelp etter arbeidstid. Dette var første gangen vi brukte Creative renhold - men absolut ikke siste. De var veldig tilmøtesgående og hyggelig i telefonen. Ordnet sånn at vi fikk hjelp innen 30 minutter. Alt var på stell. Profesjonelle, meget effektive og tok vare på møblene/tingene sånn at det ikke skulle bli noen skader.
Kan godt legge til at de har konkurransedyktige priser. Gunstig 'avtale' som lå en god bit under mange andre vi snakket med.

Rating: 
5

I am an American in Norway and have used Creative Renhold 3 times in the past 2 months. The cleaning they do is thorough and detailed. I am about to move and they have guys that will do the heavy lifting, from pianos to weight lifting equipment. They will even come to IKEA after you buy all your items, load it into their vehicle, take it back to your house and assemble everything. I will be using the moving service + IKEA/assemble within a couple weeks.

Anyways, they go out of their way to make sure you feel no stress when moving out or moving in and I do not know what the next two weeks of my life would be if I didnt have them supporting me along the way.

Thanks a million for doing such a good job! They cleaned my apartment before my first visning and will be cleaning it again when I move out. They even drove to my workplace when I couldnt get home to pickup my keys.

If you can afford them (their prices are reasonable as far as I can tell) I definitely would recommend them.

Thanks again.

Aaron

Rating: 
5

Vi skulle bytte vegg-til-vegg teppe på kontoret. Ble supert utført til avtalt tid og pris! De gjorde det i helgen for å spare oss for avspaseringsdager.
Alle på kontoret ble veldig imponert over for fint og kjapt arbeidet ble utført. Stor applaus til Mario og gjengen herfra! Kommer til å bruke de igjen.
Anbefaler disse på det sterkeste.

Rating: 
5

Jeg har benyttet Creative Renhold AS ved flere anledninger.

Både til flyttevask, flytting inkludert pakking i kasser, rydding i boder, garasje, kjøring til gjenvinningsstasjoner, bæring og utpakking neste sted. Samt hjelp til sortering av ting som har samlet seg opp over flere år. Bilrens innvendig m.m.

Marian har full kontroll hvor ting er når man selv har mistet litt oversikten over alle kassene og sekkene under flytteprosessen. Han vet hvilken sekk/kasse som skal være med videre på flyttelasset, hvilken kasse som skal videre med ting/tang og klær til mennesker som har behov for det og alt annet som skal på gjenvinningsstasjoner.
På denne måten blir flyttingen/andre jobber effektiv, økologisk(produktene de bruker), miljøvennlig og en stor faktor av gjenbruk.

De som jobber for Creative Renhold er alltid effektive, løsningsorienterte, seriøse, dedikerte til arbeidet sitt og er alltid oppdatert med de nyeste produktene på markedet. Som igjen tar alle flekker på møbler, gulv, tepper, vegger
og skap.

Det første jeg la merke til ved bruk Creative Renhold og som skiller de ut fra alle andre firmaer (uavhengig av bransje) er alltid "det lille ekstra" som blir gjordt. Være seg skifte en lyspære, skru fast en løs knagg eller bare rett og slett gjøre noe fordi de synes det trengs. De er over gjennomsnittet grundige og alltid positive.

Jeg vet at når jeg ringer Andreia, daglig leder, blir jobben gjordt. Også når det er et hasteoppdrag.
Det er "null stress å gå videre" når man først har brukt Creative Renhold én gang.

Mottoet deres er " når kunden er fornøyd er vi fornøyde"! Og det stemmer 100 %.

Jeg anbefaler Andreia, Marian og alle ansatte på det varmeste.

Anne-Karine

Rating: 
5

Vi brukte Creative Renhold til flytt,og var veldig fornøyde. De jobbet uten stans. Tok ingen matpause. De var hyggelige, smilende og bare positive,selv da møblene
var meget tunge,og de måtte sette dem opp i respektive rom. Jeg vil anbefale Creative Renhold på det varmeste.
Med vennlig hilsen
Tove-A.Rossow

Rating: 
5

Proffe folk som får jobben gjort til en bra pris. Anbefales!

Rating: 
5

Veldig bra firma som gjorde en go jobb med leiligheten.
Hvitevarer og baderom, vinduer... alt blev rent!
Seriöst og proffesionellt firma som holder vad de lover. Anbefales! :)

Rating: 
5

Vi brukte Creative Renhold til flyttehjelp for mine foreldre.
De som møtte opp var utrolig høflige og proffesjonelle.
Det var tydelig at de var erfarne ettersom de var raske og passet på å ikke skade verken møbler eller vegger.
Jeg kan anbefale dem på det varmeste!

Rating: 
5

Meget profesjonell service av dette selskapet. De kom til avtalt tid, de jobbet virkelig og de var veldig forsiktig med det transport
Jeg anbefaler sterkt disse seriøse og profesjonelle flyttebyro. Den helt rette prisen for en tjeneste var jeg veldig fornøyd med.Flytte Trondheim -Oslo

Rating: 
5

Anbefaler Creative Renhold på det sterkeste! Presist oppmøte, grundig og nøye vask. Ingenting å utsette på jobben.

Rating: 
5

Jeg er veldig fornøyd med Creative Renhold AS ved vindusvask. Jeg anbefale dere å ta kontakt med dem hvis dere trenger hjelp.

Rating: 
5

Raske og effektive, til en fin pris. Kom til avtalt tid, og ferdig i løpet av en time. Anbefales.

Rating: 
5

To spreke karer måkte av 60-80 cm til dels kompakt snø av vårt ca 200 m2 hustak, svært effektivt og ordentlig idag. Avtalte med dem imorges, de kom etter få timer, og gjorde jobben ila dagen, så å si uten pause. Vi er veldig fornøyde - anbefales herved !

Rating: 
5

Meget profesjonell service av dette selskapet. De kom til avtalt tid, de jobbet virkelig og de var veldig forsiktig med møblene. Hjalp til å montere, de samlet søppel.
Jeg anbefaler sterkt disse seriøse og profesjonelle flyttebyro. Den helt rette prisen for en tjeneste var jeg veldig fornøyd med.

Rating: 
5

Superfornøyd med servicen! Kom til avtalt tid og var effektive og hyggelig:)
Trenger jeg hjelp med noe annet en gang til skal jeg garantert bruke Creative Renhold :))
Hyggelige priser har de også.
Anbefales!

Rating: 
5

Creative Renhold har hjulpet meg med flytting og flyttevask. Jeg anbefaler dem gjerne til alle som trenger effektiv og rask hjelp men også til de som trenger spesifikt hjelp.

Rating: 
5

Vi har brukt Creative Renhold AS ved flytting. Vi er veldig fornøyd med service som Creative Renhold AS tilbyr og effektivitet som var tilstede. Velg Creative Renhold AS.

Rating: 
5

Jeg er veldig fornøyd med Creative Renhold. De gir god service og kvalitet! Kan gjerne anbefales.

Rating: 
5

Jeg er veldig fornøyd med Creative Renhold ! De kom presist når de skulle og gjennomførte jobben sin. Jeg har mottat god service og mine ønsker har blitt oppfylt. Kan anbefale på det sterkeste !

Rating: 
5

Flyttevask. Var en av få som kom og så hva som skulle gjøres. Kom til avtalt tid, og gjorde en jobb både vi og nye eiere av huset var fornøyd med. Hadde kontakt med oss både før og etter oppdrag.

Rating: 
5

Vi har benyttet Creative Renhold ved Andrea til vask av vår enebolig i Enebakk. Enkel og direkte kommunikasjon, oppmøte til avtalt tid, og flott (rent!) resultat. Kunne ønske at alle håndverkere og tjenestetilbydere hold denne standarden.
Anbefaler gjerne Creative Renhold til andre!

Legg til ny anmeldelse

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.