Dødsbo Oslo

Dødsbo Oslo og Akershus.

Kjøp, tømming, rydding og rengjøring av Dødsbo i hele Oslo og Akershus. La en aktør hjelpe deg gjennom hele prosessen, så blir det enklere, mer effektivt og rimeligere for deg. Kontakt oss for gratis befaring.

Vi gjør prosessen enklere for deg, og bistår med alt det praktiske rundt avviking av Dødsbo. Vi bistår med rydding og tømming, rengjøring og bortkjøring. Ønsker du å selge hele eller deler av boet? Vi foretar verdivurdering og kjøper hele eller deler av dødsbo. Vi setter deg også i kontakt med mulige kjøpere, som bruktbutikker og auksjonshus.

Vår Søppeltaxi kjører alt du ønsker å kaste rett på avfallsstasjonen. Vi kildesorterer, slik bidrar vi med å holde byen litt renere.

 • Høy kvalitet
 • Ledig nå
 • Konkurransedyktige priser
 • 100 % fornøydhetsgaranti
 • Hyggelige serviceinnstilt personell

Rydding av Dødsbo Vi rydder, tømmer og vasker boligen. Vi sorterer alt som skal kastes før vi tømmer det på miljøstasjoner. Vi er nøye under rydding og vi viser respekt for de som har bodd der. Vi tilbyr:  Rydding Tømming Sortering Grundig vask Flyttin

Diskre, respektfullt og profesjonelt. 

Vi har forståelse for at et dødsbo er krevende å håndtere. Ofte er vi i kontakt med nære etterlatte, som har mange ting å gjøre i den perioden. Vi håndterer dødsboet på en diskre, respektfull og profesjonell måte, og ønsker å gjøre prosessen enkel, ryddig og hyggelig for deg. Vi foretar gratis befaring i forkant om ønskelig.

 Få en gratis befaring.

Tømming av dødsbo.

Et dødsbo inneholder mye forskjellig. Noe ønsker man å ta vare på, andre ting vil man selge, noe vil man gi bort, mens andre ting skal kastes. Vi bistår deg gjennom hele prosessen med tømming av Dødsbo.

Rydding.

Rydding av dødsbo gjøres effektivt og nøyaktig, slik at alle gjenstander sorteres korrekt. Her er vi grundige og nøye, slik at ting havner på rett sted.

Vask.

Utvask av bolig gjør vi effektivt og raskt med høy kvalitet. Vi er godkjent renholds bedrift, og har lang erfaring med rengjøring av store og små boliger. Vi vasker hele boligen fra lister og karmer og vinduer, til toalett og kjøkken.  Vi renser også tepper og møbler slik at boligen lukter ekstra friskt.

Vi rydder ,tømmer og vasker dødsbo Oslo

Henting av Dødsbo.

Vi foretar henting av Dødsbo, og frakter til ønsket sted. Om det være seg:

Privatadresser

Fretex eller Frelsesarmeen

Bruktbutikker eller andre kjøpere

Miljøstasjonen

Har du gjenstander av høy verdi? Vi flytter trygt og sikkert slik at gjenstandene kommer uskadet frem. Vi har fullsikret skadeforsikring, og har lang erfaring med store og små flytteoppdrag.

    Få en gratis pristilbud

Tømme Dødsbo pris.

Det er utfordrende å gi noe eksakt pris på tømming av dødsbo før man har vurdert det. Men vi kommer gjerne på gratis uforpliktende befaring og gir et konkret pristilbud. Vi tilbyr fastpris eller timepris på oppdrag

Kjøp og salg.

Salg av Dødsbo.

Skal du selge dødsbo? Hele eller deler av det? Vi foretar prisvurdering, og får deg i kontakt med mulige kjøpere. Vi kjøper også hele eller deler av boet.

Kjøp av Dødsbo.

Det er mange aktører som er interessert i kjøp av dødsbo. Blant annet bruktbutikker, antikvarer, flyttebyråer og privat personer. Vi er også selvsagt interessert og foretar prisvurdering av boet for deg. Vi har god kjennskap til markedet og kommer med tips til mulige kjøpere, for gjenstander vi ikke kjøper.

Man kan også gi bort gjenstander til veldedige organisasjoner som Fretex. Vi kjører gjerne gjenstandene ditt for deg.

Andre tjenester: Flytting   Søppeltaxi  Tepperens  Rengjøring 

Dødsbo Bærum, Oslo og Akershus.

Vi tømmer, vasker og kjører bort Dødsbo i hele Oslo og Akershus. Fra Lillestrøm og Moss. Til Bærum og Asker. Vi tar også oppdrag i Drammen. Vi har kort responstid og tar oppdrag omgående. Kontakt oss for gratis befaring.

Les mer om oss på:

 Når du trenger hjelp med dødsbo,rydding av dødsbo,bortkjøring av søppel,rydding, tømming, sortering i Oslo med en god resultat kontakt oss.-a|aQ1Vi rydder ,tømmer og vasker dødsbo. Effektivitet og kvalitet på utført arbeid Oslo , Bærum ,Sandvika ,Norstrand , Akershus ,Buskerud

 

Ofte stilte spørsmål.

 • Hvordan fungerer oppkjøp av dødsbo?
 • Oppkjøp av dødsbo fungerer slik:
 • Vi kommer på kostnadsfri befaring, og foretar prisvurdering.
 • Du får pristilbud på de delene av boet vi ønsker å kjøpe.
 • Vi tømmer, rydder og vasker ut.

De deler av dødsboet vi ikke kjøper, kjører vi til ønsket sted. Det være seg andre kjøpere, Fretex eller avfallsstasjonen.

Skal vi sette frem vaskeutstyr?

Nei, vi tar med alt av vaskeutstyr.

Tar dere oppdrag i helger?

Ja, vi er fleksible på tid og tar oppdrag på kvelder og i helger.

Kjører dere bort tunge gjenstander?

Ja, vi kjører bort tunge gjenstander som piano og safer.

 

Gå til:  Hjem  Om oss  Kontakt  Kundeanmeldelser

 

Kontakt

Kundeanmeldelser