Tepperens Oslo

tepperens oslo
 • Tepperens for private og bedrifter
 • Oslo, Bærum, Asker, Lillestrøm og Follo
 • Miljøgodkjent renholdsbyrå
 • Enkel kommunikasjon
 • Miljøgodkjente rengjøringsprodukter
 • 100 % fornøydhetsgaranti

Creative Renhold AS utfører profesjonell tepperens / håndvask av alle typer tepper. Vi responderer rask på ditt behov, med gratis befaring og vell utført jobb innen 48 timer etter at oppdraget er bestilt. Utfører oppdrag i Oslo og omegn, kontakt for gratis befaring eller pristilbud. 

Les mer om:  Rengjøring for bedrift  Rengjøring for privat 

Tepperens av høy kvalitet

Hos oss skal du alltid bli fornøyd, vår Kvalitetsgaranti er «hvis det er behov for det, så renser vi teppe opptil tre ganger, uten ekstra kostnad» Tar på oss oppdrag for private og bedrifter. Ser du etter en effektiv, ryddig og profesjonell tepperens aktør, kan du trygt ta kontakt med oss. Kommer hjem til deg, og renser teppene på stedet.

 • Fantastisk kundeservice 24/7
 • Enkel og ryddig fastpris
 • Fornøydhetsgaranti
 • Rask respons. Utfører jobben innen 48 timer
 • Strålende service
 • Tepperens utført av erfarent personell

Med tepperens fra Creative Renhold får du et friskere, sunnere og bedre inneklima. Fjerner blant annet flekker, smuss, støvmidd, matrester, dyrepels og veggdyr. En grundig tepperens forlenger teppets levetid, derfor er det lurt å gjennomføre grundig tepperens fra tid til annen.

Kontakt for pristilbud eller befaring.

Andre rengjøringstjenester:  Desinfisering  Fasadevask  Utflyttingsvask  Vask av hytter  Selskapsvask  Trappevask  Vindusvask  Visningsvask 

Creative Renhold AS utfører også rens av sofa, madrasser, stoler og andre møbler. Økologisk rens, av høy kvalitet. Kontakt for priser, eller befaring. 

Noen tidligere jobber inne tepperens

 Creative Renhold AS har Lang erfaring innen tepperens, rengjøring og fjerning av flekker, smuss, støvmiddpå tepper og møbler. Vi har smarte løsninger for rens av tepper og møbler (tepperens Oslo), som gir de reneste teppene og det beste inneklima i ditt hHvis du er ute etter en rask, effektiv og grundig tepperengjøring av god kvalitet er vi teppeforhandleren for deg! Vi jobber både med privatpersoner og bedrifter. Vi er alltid klare for nye utfordringerog er veldig opptatt av å ha fornøyde kunder. Våre Tepper og tekstiloverflater kan påvirke kvaliteten på inneluften og de kan skjule mye støv og bakterier. Mindre støv gir et bedre inneklima og reduserer risikoen for allergiplager Tepper og tekstiloverflater kan påvirke kvaliteten på inneluften og de kan skjule mye støv og bakterier. Mindre støv gir et bedre inneklima og reduserer risikoen for allergiplager.

 Enten du trenger å kvitte deg med noe ekle flekker eller trenger bare en vanlig rengjøring av tepper-er vi alltid for deg! Våre mobiloperatører vil gjerne forklare alt du trenger å vite, fra generelle tilbud til de minste detaljene i rengjøringsprosessen.Vår tepperensfirma vil gjøre vårt beste for å tilfredsstille deg med våre rengjørings fremgangsmåter og resultater.Vårt mål er å ha 100% rene tepper, 100% kundetilfredshet og en positiv gjennomgang av arbeidet vårt. Teppefjerning og før-behandling er helt grsatis for deg. Ved slutten av rengjøring prosessen av teppet,lover våre teppe rensere en rask tørketid.

Bedre inneklima på en økologisk og effektiv måte

Tepper og tekstiloverflater kan påvirke kvaliteten på inneluften fordi de kan skjule mye støv og bakterier. Mindre støv gir et bedre inneklima og reduserer risikoen for allergiplager. Våre fagpersoner renser dine tepper og møbler på en skånsom og effektiv måte. Vi tar vare på innemiljøet ved bruk av moderne metoder, utstyr og maskiner. Når vi utfører rengjørings tjenester, bruker vi kun miljøvennlige rengjøringsprodukter . Vi tror at miljøvennlige produkter er det sikreste for alle våre kunder. De fleste rengjøringsmidlene inneholder giftstoffer. Miljøvennlige renholdsprodukter:

 • Gir et rent hjem, uten kjemisk lukt
 • Påvirker ikke fibrene i teppene
 • Skader ikke din helse

Produktene vi bruker er av høy kvalitet, de er miljøvennlige og helt ufarlige for mennesker, kjæledyr og ikke minst teppet ditt! En enkel støvsuging vil ikke alltid være nok til å fjerne alle smuler, matrester, dyrepels, rester av pollen, støvmidd eller flekker i huset. Derfor er det lurt å kontakte spesialister for å få en 100 % grundig tepperens fra tid til annen.

Tepperens i Oslo

Vi utfører rens av tepper, og andre møbler i Oslo og omegn. Har mange oppdrag vest i byen, spesielt i områdene Frogner, Røa, Stabekk og Sandvika. Men vi utfører tepperens for private og bedrifter i hele Oslo by, og områdene rundt. Det inkluderer blant annet:

 • Bydel Bjerke, Alna, Nordre Aker, Grunerløkka og Gamle Oslo
 • Lørenskog, Strømmen og Lillestrøm
 • Asker og Bærum
 • Lambertseter, Holmlia og Søndre Nordstrand

Tepperens og annen rengjøring for privat og bedrift. Rengjøringstjenester av høy kvalitet, på markedspris. Kontakt for priser, eller befaring. Vi ser frem til å høre ifra deg!

Gå til:  Hjem  Anmeldelser  Om oss  Blogg  Kontakt

Tepperens

Kontakt

Kundeanmeldelser