Rengjøring Oslo

Rengjøring Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold

For rengjøring Oslo, vi på Creative Renhold AS er dedikert til å gjøre livet ditt enklere.

Vi har ryddet og vasket norske hjem i Osloregionen siden 2017. Det har aldri vært enklere å få den bunken med klesvask unnagjort, og oppvasken vasket, tørket og ryddet på plass i skuffer og skap. Vi har utarbeidet en praktisk plattform som forbinder deg med profesjonelle rengjøringsmedarbeidere til rimelige priser.

Vi kan tilby et komplett utvalg av husrengjøringstjenester i Oslo. Enten du trenger en rask husrengjøring eller en rimelig hovedrengjøring, er vi her for å få magien til å skje. Hvorfor bli møtt av et rotete hjem når du kommer hjem fra jobb og bare vil slappe av? Ville det ikke vært bedre å åpne inngangsdøren din og bli møtt av et skinnende rent og ryddig hjem?

Creative Renhold AS tilbyr profesjonell rengjøring til privatpersoner og bedrifter. Vi har gunstige avtaler som vi tilpasser ditt behov.

Når du trenger hjelp med, flyttevask, vaskehjelp, rengjøring i Oslo med en god resultat  kontakt oss.

Rengjøring for privathjem


Ønsker du vaskehjelp til ditt privathjem?

Spar tid og krefter på at vi vasker boligen din for deg.  

Vi blir enige om hvor ofte og hvilke oppgave du ønsker at vi skal ta oss av.

Privatpersoner velger som oftest å få vasket en gang i uken, men vi kan komme oftere eller sjeldnere alt etter som hva du ønsker.

 Rengjøring for bedrifter og Institusjoner


Vi vasker på kontorer, butikker, skoler, treningssentre og kjøpesentre.

Våre tjenester har høy kvalitet og leveres til svært konkurransedyktig pris. 

Vi blir enige om hvor ofte dere vil at vi skal vaske.

Gjennom vår nettside kan du enkelt bestille en rask rengjøring av hjemmet, så hvis du trenger oss i en hast, har Creative Renhold AS deg dekket. Bestill online i dag, og innen samme tid i morgen, kan du være vert for familimiddag eller vennefest i et skinnende rent hjem – uten å stresse med støvtørkingen i siste liten. ting gjort raskt og effektivt, og vi er her for å hjelpe!

Hvilke komplette husrengjøringstjenester kan du bestille gjennom Creative Renhold AS?

• Støvsuging av tepper, og rengjøring av gulv.

• Støvtørking av speil og alle tilgjengelige overflater.

Rengjøring og desinfisering av toalett, badekar, dusj og vask.

• Fylle opp oppvaskmaskinen, rengjøring av vask og overflater, inkludert komfyrplater og kjøleskap.

• Din renholder sørger for å gå ut med søppel samt å ta med glass og metall til resirkulering!

Når du trenger hjelp med rengjøring av kontur, flyttevask, rengjøring av møbler , vaskehjelp, rengjøring  Oslo med en god resultat  kontakt oss.-a|aQ1

Spesialist på rengjøring


Vi vet at ingen boliger er like, så vi tilbyr et utvalg av andre tjenester i tillegg til full rengjøringstjeneste som nevnt ovenfor. Hvis ønskelig, kan renholderen din vaske og tørke tøy, rengjøre innsiden av ovnen, kjøleskapet og til og med ta en innvendig vindusvask. Vi på Creative Renhold AS legger vår stolthet i å koble deg opp mot profesjonelle, lokale renholdere, så la dem gjøre det husarbeidet mens du tar med barna i parken, leser ferdig den boken du så gjerne vil lese, eller bare tar deg tid til deg selv. Bestill gjennom vår nettside i dag! 

Du trenger ikke engang å tenke på rengjøringsprodukter – våre rengjøringsmedarbeidere tar med alt fra mopper og kluter til støvsuger og rengjøringsprodukter.
Ethvert hjem er hellig – det er din private hule. Og våre profesjonelle husrenholdere fra Creative Renhold her i Oslo vil alltid behandle hjemmet ditt med den omsorgen og respekten det fortjener. Alle våre rengjøringstjenester kommer med vår Creative Happiness Guarantee. Det betyr at vi alltid vil streve etter å gi deg profesjonelle tjenester med det lille ekstra - vi garanterer at du blir fornøyd!

Vi leverer kvalitet!

Med serviceavtale hos oss får du renhold til markedets beste pris og kvalitet

Vi har 100% fornøydgaranti på vårt arbeid.

Ta kontakt for et godt tilbud.

Vi utfører tjenester i Akershus, Buskerud, Oslo og Østfold

Ta kontakt nå!

 

Kontakt

Kundeanmeldelser