Husvask Oslo

husvask oslo

Husvask i Oslo av høy kvalitet. Vi har har lang erfaring med vask av hus, bolig og leiligheter. Miljøgodkjent renholdsbedrift som utfører kvalitetssikret husrengjøring, til konkurransedyktige priser. 

 • Husvask innvendig og utvendig
 • Oslo, Bærum, Asker og Lillestrøm
 • Miljøgodkjent rengjøringsfirma
 • Høy kvalitet, på markedspris
 • 100 % fornøydgaranti

Creative Renhold er renholder Oslo som utfører alt innen vask og rengjøring for private husholdninger. Vi har høy kapasitet, og utfører oppdrag innen 48 timer fra bestilling. Kontakt for bestilling, eller pris. 

 
Pris for husvask

Pris for vask av hus eller leilighet, varierer mellom rengjøringsbyrå. Spesielt i Oslo, hvor det er så mange aktører. Vi tilbyr husvask på markedspris. Det sikrer deg som kunde en tjeneste av høy kvalitet. Prisen vurderes etter flere faktorer:

 • Areal på bolig
 • Antall møbler, hvitevarer og tepper osv
 • Ekstratjenester som bortkjøring av søppel, vindusvask, desinfisering osv

Kontakt oss, så gir vi deg et konkret pristilbud. Ved større oppdrag kommer vi ut på kostnadsfri befaring.

Aktuelt:  Rengjøringsbyrå Oslo

Husvask i Oslo

Vi har tre hyggelige damer som vasker rent og pent for deg. Utfører innvendig og utvendig vask, av hus og leiligheter i alle størrelser. 

Engangs rengjøring

Skal du arrangere selskap, bryllup eller dåp, og trenger å få hjemmet skinnende rent? Vi utfører grundig hovedrengjøring av hus og hjem. Har høy kapasitet, og responderer raskt ved behov. Høy grad av fleksibilitet, utfører oppdrag på kveld og i helger.

Fast avtale

Ønsker du fast avtale for husvask? Tilbyr faste vedlikeholdsavtaler for vask av hus i Oslo og omegn. Vi tilbyr faste rengjøringsavtaler på ukentlig, månedlig eller årlig basis. Rengjøring tar mye tid, det er ikke alltid man får dagene til å gå opp. Bestill fast renholdsavtale, og få litt bedre tid i hverdagen.  

Sjekkliste for vask av hus

Se sjekkliste for vask av hus. Sjekklisten kan tilpasses dine individuelle behov.

 • Støvtørking av flater (dørspeil, lister, karmer, brytere, panelovner og radiator)
 • Støvsuging av lenestol, gulvflater, tepper, sofa og andre møbler
 • Rengjøring av kjøkken, benker og bord. Inkludert fjerning av vanskelige flekker.
 • Grundig vask og desinfisering av toaletter og vaskerom
 • Finvask av alle gulvflater
 • Vask av vinduer innvendig og utvendig
 • Rengjøring av hvitevarer som vaskemaskin og komfyr
 • Sortering og bortkjøring av søppel

Alle hus er forskjellig, så vasken tilpasses dine behov. Ved fast vedlikeholdsavtale for husvask, kommer vi på befaring i forkant og setter opp en plan sammen med deg.

Vaske hus utvendig og innvendig

Utfører vask av hus, både innvendig og utvendig. Creative Renhold har lang erfaring med både innvendig og utvendig husvask, resultatet blir strålende bra. Utvendig husvask utføres ofte før maling av hus, det er viktig at det utføres riktig. Man må bruke riktige vaskemidler, og riktig teknikk for best resultat. Vi har alle nødvendige rengjøringsmidler for både innvendig husvask, og byggvask.

Creative Renhold tilbyr også hushjelp, for private husholdninger. Da utfører vi de oppdrag du ikke rekker i hverdagen. Som skift av sengetøy, oppvask, klesvask og alt annet du ikke rekker i en travel hverdag. Tilbyr hushjelp på faste avtaler, dagelig, ukentlig eller månedlig. Kontakt for priser, eller mer informasjon.

Les også: Slik vasker du bolig

Husvask Oslo, Bærum og Asker

Vårt vaskebyrå utfører husrengjøring i Oslo og omegn. Det inkluderer områder som Sandvika, Slemmestad, Kolbotn, Grunerløkka, Majorstuen, Lørenskog og Strømmen. For store vaskeoppdrag, utfører vi rengjøring i store deler av Viken fylke. Fra Drammen til Lillestrøm og Moss. Høy kapasitet, og utfører oppdrag raskt ved bestilling. Erfarne renholdere, med høy servicegrad. Ring gjerne for pristilbud. Creative Renhold har utført flere hundre rengjøringsoppdrag i Oslo by og omegn. Erfarent renholdspersonell, med fokus på kvalitet og service. Bestill husvask Oslo fra oss, du blir garantert fornøyd!

 

 

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Kontakt

Kundeanmeldelser