Skriv ny kommentar

Rating: 
5

Jeg har benyttet Creative Renhold AS ved flere anledninger.

Både til flyttevask, flytting inkludert pakking i kasser, rydding i boder, garasje, kjøring til gjenvinningsstasjoner, bæring og utpakking neste sted. Samt hjelp til sortering av ting som har samlet seg opp over flere år. Bilrens innvendig m.m.

Marian har full kontroll hvor ting er når man selv har mistet litt oversikten over alle kassene og sekkene under flytteprosessen. Han vet hvilken sekk/kasse som skal være med videre på flyttelasset, hvilken kasse som skal videre med ting/tang og klær til mennesker som har behov for det og alt annet som skal på gjenvinningsstasjoner.
På denne måten blir flyttingen/andre jobber effektiv, økologisk(produktene de bruker), miljøvennlig og en stor faktor av gjenbruk.

De som jobber for Creative Renhold er alltid effektive, løsningsorienterte, seriøse, dedikerte til arbeidet sitt og er alltid oppdatert med de nyeste produktene på markedet. Som igjen tar alle flekker på møbler, gulv, tepper, vegger
og skap.

Det første jeg la merke til ved bruk Creative Renhold og som skiller de ut fra alle andre firmaer (uavhengig av bransje) er alltid "det lille ekstra" som blir gjordt. Være seg skifte en lyspære, skru fast en løs knagg eller bare rett og slett gjøre noe fordi de synes det trengs. De er over gjennomsnittet grundige og alltid positive.

Jeg vet at når jeg ringer Andreia, daglig leder, blir jobben gjordt. Også når det er et hasteoppdrag.
Det er "null stress å gå videre" når man først har brukt Creative Renhold én gang.

Mottoet deres er " når kunden er fornøyd er vi fornøyde"! Og det stemmer 100 %.

Jeg anbefaler Andreia, Marian og alle ansatte på det varmeste.

Anne-Karine

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Kundeanmeldelser