Rens av sofa

Rens av sofa kan påvirke kvaliteten på inneluften og de kan skjule mye støv og bakterier.  Mindre støv gir et bedre inneklima og reduserer risikoen for allergiplager.  Våre fagpersoner renser dine tepper og møbler Når du trenger hjelp med t

Rens av sofa - noen tips og triks

Rens av sofa er viktig fra tid til annen.En sofa med stoff er veldig pen, men krever høyt vedlikehold. Tekstilfibrer, skinn og fløyel kan lett få flekker og tiltrekke seg bakterier og støv. I tillegg kan det bli mye vond lukt. 

Heldigvis finnes det gode løsninger for rengjøring av sofa. Les mer om hvordan du kan få din sofa til å virke helt ny, lukte godt og forfriskende!

Creative Renhold tilbyr sofarens i Oslo og Akershus. Vi kommer hjem til deg og renser sofaen der og da. Gode priser, rask respons og topp service!

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.  

 

 Når du trenger hjelp med tepperens, sofarens  flyttevask, møblerens, vaskehjelp, rengjøring i Oslo med en god resultat  kontakt oss.-a|aQ1

Tekstilrens sofa.

Møbeltrekkene til sofaer er av forskjellige materialer og trenger tilpasset behandling når det kommer til tekstilrens og ivaretakelse. Hvilke materialer din sofa har, bør bestemme hvilke rengjøringsprodukter og rengjøringsteknikker som benyttes.  

Fløyel

Etterlater seg flekker dersom det rengjøres lokalt. Hvis du f.eks. søler vin eller sminke på en fløyel sofa og prøver å rense, så vil det etterlate seg flekker. Jo eldre sofaen er jo verre blir det å fjerne flekken, fordi støv har hatt tid til å trenge seg inn i stoffet. Stoffet kan renses med rengjøringsmidler laget spesielt for tekstilstoffer, men ikke bruk det kun lokalt på flekken, da kan stoffet få en annen nyanse enn resten av sofaen. Det kjempeviktig å rengjøre hele sofaen når man renser fløyel, for å få et vellykket resultat.

Ull og blandet ull

Kan ikke renses med varmt vann i det hele tatt, ikke engang når det er et sofatrekk som kan tas av. Dette er fordi stoffet kan krympe under vasking.

Økologisk skinn

Er lett å vedlikeholde, og etterlater ikke flekker like fort som naturlig skinn, som er gjennomtrengelig og mer følsomt. Økologisk skinn er sensitivt, når det utsettes for høye temperaturer og rengjøringsmidler som inneholder alkohol.

Vi tilbyr tepperens hjemme oss deg. Bedrift og privat.

Kontakt oss for et godt tilbud!

Mikrofiber er ikke så pretensiøst og tørker veldig fort. Når det kommer til andre tekstilstoffer så varierer rengjørings prosessen ut ifra farge og fibrene i stoffet. I tillegg kan man også finne veiledende instruksjoner, på etiketten som skal være sydd fast i stoffet.

Mer info om flekkfjerning av møbler kommer i neste innlegg Følg oss for flere spennende tips og triks for hvordan å skape et renere og mer forfriskende hjem!

Skriv ny kommentar

Kontakt

Kundeanmeldelser